HANDELSBETINGELSER

Tak for din interesse for smykker af Maiken Berle.

Alle smykker er håndlavede af Maiken Berle på hendes værksted, der ligger i Århus. Maiken er yderst kvalitetsbevidst, og bruger kun de bedste materialer. Har du et helt særligt ønske om et unika smykke i Maiken’s design stil, tager hun gerne imod dit ønske.

BETALING

På web shoppen kan du betale med Paypal. Paypal er en sikker betalingsmåde, hvor du registrerer dig med dit betalingskort.

Du kan bruge Visa, MasterCard, Discover eller American Express til at betale via PayPal. Du kan også nemt og hurtigt betale via din bankkonto.

Alle priser er inkl moms.

Der tages forbehold for evt fejl i web shoppen. Herunder forbeholdes retten til ændringer i sortiment og priser uden forudgående varsel samt mod udsolgte og udgåede varer.

FORSENDELSE OG LEVERING

Forsendelse sker indenfor 1-3 hverdage, såfrem smykket er på lager.

Særlige unika bestillinger eller bestillinger med ønske om ændringer, sendes i løbet af 2-3 uger. Er der en længere leveringstid på det smykke du ønsker, står det oplyst ved det enkelte smykke under ”Flere detaljer”.

Du opnår FRI FRAGT ved køb over 1500 kr.

Køb under 1500 kr betales af køber selv og koster 70 kr.

Alle smykker bliver sendt med GLS forsikret pakkepost og leveres i en lille smykkeæske. Ønsker du smykkeæsken indpakket som gave, noter da dette i ”Bemærkninger til leveringen”.

Det er kun muligt at få leveret til den oplyste adresse, ikke til en pakkeshop!

FORTRYDELSESRET OG RETURNERING

Hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb, kan du indenfor 30 dage efter modtagelsen returnere smykker købt online på www.maikenberle.dk. Fragtudgiften returneres ikke, eller andre omkostninger der måtte være i forbindelse med returneringen. Returnering af varer sker for egen regning og risiko. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Smykket skal returneres i samme stand som du modtog det, ubrugt i gaveæsken og sikkert indpakket for at undgå skader. Vedlæg en kopi af fakturaen/kvitteringen på det pågældende smykke, samt det registrerings- og kontonummer, refunderingen ønskes overført til. Når vi har modtaget smykket under de anførte betingelser, ombytter vi gerne til et andet smykke, eller indbetaler det fulde beløb på din konto.


Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan se og prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i vores fysiske butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

NB: Specialbestillinger tages ikke retur!

OMBYTNING

Vi ombytter selvfølgelig dit smykke indenfor 30 dage. Det smykke som du ønsker at returnere skal sendes til os jvf. reglerne under "Fortrydelsesret”.

Returnering til flg adresse:

Maiken Berle

Jægergårdsgade 80

8000 Aarhus C

TAB ELLER SKADE

Hvis din vare er beskadiget ved levering eller ikke ankommer inden for den forventede tid, så kontakt os hurtigst.

GARANTI

Du har i henhold til købeloven  2 års garanti når du køber smykker hos Maiken Berle, Fine Jewellery. Denne garanti omfatter produktionsfejl, men ikke almindelig slitage, forgyldning, oxyderinger og skader der skyldes forkert behandling.

-Eksempel på produktionsfejl kan være, at en sten falder ud, en lås går i stykker eller en lodning går op.

-Eksempler på skader kan være at en sten bliver knust, en kæde rives over eller at smykket bliver deformeret pga. tryk eller slag.

-Eksempel på slitage kan være ridser, hak eller en overflade der slides af.

Oxydering og forgyldning slides naturligt af over længere tid!

Forgyldning er en galvanisk proces, hvor et tyndt lag guld ligger sig omkring et andet metal. Ingen forgyldninger holder for evigt, og med tiden vil den blive slidt tyndere, så sølvet gradvist vil skinne igennem. Dette er dog typisk kun på de flader, der har kontakt med andre flader, f.eks. den del af en ørering, der går igennem øret. Fingerringe slides hurtigst, da de er i konstant kontakt med andre fingre og håndens inderside.

Af samme grund kan du opleve, at nogle smykker ikke kan fåes i en forgyldt udgave hos Maiken Berle, Fine Jewellery, da der kun forgyldes smykker hvor vurderingen er at slitagen er minimal. Er der en højere slitage på smykkets art, fremstilles de som udgangspunkt i 14 karat massiv guld i stedet for forgyldt. Vær desuden opmærksom på at forgyldte smykker har et kraftigere gult skær end 14 karat massiv guld, da forgyldningslaget er af 24 karat guld, som har en mørkere og mere gul farve end 14 karat.  

Det er umuligt at sige hvor længe en forgyldning holder. Det afhænger både af personen der bærer smykket, hvor ofte det bliver brugt, og hvordan det bliver behandlet. Bruger man forgyldte smykker, er det ekstra vigtigt at behandle smykkerne med omtanke. Læs mere under ”Smykkepleje” nederst på hjemmesiden.

En genforgyldning koster 150 kr hos Maiken Berle, Fine Jewellery.