I hyggelige Jægergårdsgade ligger min smykkeforretning.

Går du forbi butikken kan du måske høre hammerslag, når jeg ved min rustikke træstub er ved at hamre en ring rund eller du kan se mig fordybet bag disken med luppebriller i færd med at fatte en sten – hos mig kan du nemlig ikke bare se og købe mine smykker, du kan også opleve når jeg arbejder i mit guldsmedeværksted.

Hos mig er der ”bare mig”!

Det er mig, der passioneret designer smykkerne og efterfølgende laver dem med stor fokus på håndværket og kvaliteten. Det er også mig, der dekorativt udfører vinduesdekorationen og ligger smykker i montre i butikken, og så hjælper jeg naturligvis dig, når du kommer indenfor i mit smykkeunivers. Vejleder dig med at finde det helt rigtige smykke, til dig selv eller én du holder af.

Når jeg ikke laver smykker til mine kollektioner eller arbejder på nye smykker fra min idérige skitsebog, udfører jeg også specialbestillinger. Jeg elsker dialogen med mine kunder omkring tilblivelsen af deres personlige og unikke smykke. Kom endelig ind i butikken og hør nærmere.

Et par gange om ugen summer værkstedet ekstra meget, det sker når jeg underviser ivrige fritids smykkemagere i udførelse af deres egne smykkedesigns. Værkstedsbutikken bliver forvandlet så jeg får 6 ekstra værkstedspladser, og så bliver der ellers filet, savet, loddet og støbt. Jeg har 9 års erfaring som underviser og glæder mig over at kunne dele min viden. Det er en helt fantastisk følelse at opleve kursisters glæde ved smykkeprojekter der lykkedes og som de kan have resten af livet, eller glæden ved det lille tip, der gjorde opgaven så meget nemmere løst.